Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kate Hudson blir ny Lindex-modell

Publicerad: 17 februari 2014, 14:59

Kate Hudson blir Lindex nya vårmodell.

Foto: Colourbox.

(UPPDATERAD) Förra våren var det Penélope Cruz. I år satsar Lindex på en annan Hollywoodstjärna. Källor till Resumé pekar ut Kate Hudson som klädkedjans vårmodell.


Ämnen i artikeln:

BindefeldLindex

Lindex ska presentera den nya vårmodellen den 5 mars. Men redan nu kan Resumé berätta att Kate Hudson – dotter till Goldie Hawn och Bill Hudson – blir reklampelare för vårkampanjen.

–      Vi kan inte kommentera det, säger Kaisa Lyckdal, presschef på Lindex, till Resumé.

Bindefeld är Lindex pr-byrå. När Bindefeld via Lindex får veta att Resumé nosat upp nyheten ringer en medarbetare från Bindefeld och erbjuder oss ett ”non-disclosure”-upplägg, det vill säga hålla på nyheten till lanseringen med möjlighet att få göra en längre intervju med modellen, som pr-byrån dock inte vill nämna vid namn.

Förra våren var Penélope Cruz reklampelare för Lindex. I höstas anlitades modellen Karlie Kloss för att fronta Matthew Willamsons gästkollektion för kedjan.

Tidigare har Lindex haft andra stora namn som Gwyneth Paltrow och Reese Witherspoon. Vanligtvis brukar byrån Saturday i London göra de större Lindex-kampanjerna.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

BindefeldLindex

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.