Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kate Moss hyllar B-Reel-regissören

Publicerad: 16 september 2014, 14:06

Kate Moss i Guccis reklamfilm "Oh Jackie"

B-Reels regissör Anders Hallberg ligger bakom Guccis senast reklamfilm "Oh Jackie" med Kate Moss i huvudrollen. Nu hyllar supermodellen den svenske regissören.


Ämnen i artikeln:

B-Reel

Produktionen "Oh Jackie" är en hyllning till Jackie Onassis är inspirerad av paparazzin Ron Galella's besatthet av Jackie O.

– Jag ville skapa en lite jagad känsla av en skakig flykt från paparazzis – en upplevelse modeikoner och kändisar är allt för bekanta med. Därför använde jag två handhållna kameror som snabbt hoppade mellan klipp från olika vinklar, säger Anders Hallberg i en kommentar.

Filmen är ett resultat av att Kate Moss och Gucci har återupptagit samarbetet efter ett avbrott på tio år. Den släpptes i samband på modeveckan i New York.

– Att Anders fick förtroendet att jobba med så starka varumärken som Gucci och Kate Moss ser jag som ett otroligt välförtjänt kvitto på Anders kvaliteter som filmskapare, säger Martin Ronström, managing director på B-Reel i Stockholm.

Supermodellen hyllar regissören för sin kreativitet och förmåga att inspirera i en kommentar:

– Det var riktigt kul att samarbeta med Anders. Han har en tydlig vision som han fångar direkt, utan krångliga omvägar. Vi kom väl överens och han gjorde inspelningsdagarna riktigt roliga.

Arbetsgrupp
Kund: Gucci
Titel: "Oh Jackie"
Creative agency: Rem/Ruini Studio
Produktionsbolag: Think Cattleya
Regissör: Anders Hallberg
Art Director: Riccardo Ruini
Creative Direction: Gucci
Klippning: Tobias Suhm
Styling: Alister Mackie
Modell/skådespelare: Kate Moss, Clement Chabernaud

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

B-Reel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.