Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Katt tar ton i ny reklamfilm

Publicerad: 3 februari 2015, 15:20

I veckan rullar reklamfilmen Mjauleluja på tv i hela landet. Syftet är att marknadsföra kattmatspruducenten Mjaus nya specialfoder till kastrerade katter.


Markus Näslund arbetar som Creative Director på Momentum i Göteborg – reklambyrån som tagit fram kampanjen. I en kommentar beskriver han katter som fantastiska djur och kattägare som otroligt engagerade. Han ställer sig därför frågande till varför kattmat ofta kommuniceras "själlöst och tråkigt". Något han säger att de ville ändra på:
Och att just den här produkten vänder sig till kastrerade katter öppnar ju upp för humor, säger han.

Fredrik Krook, marknads- och innovationschef på Mjau forsätter:
– Vi är förstås väldigt stolta över vårt nya, naturliga sortiment och vi ser framemot att fortsätta utveckla vårt varumärke och utmana de multinationella bolagen med vår svenska produkt. Den här kampanjen är första steget på den resan.

Kampanjen görs för Lantmännen Doggys som är Sveriges största hund- och kattmatsproducent. Mjau är ett av deras varumärken.

Se reklamfilmen här:

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.