Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kattfnatt hos Flygresor

Publicerad: 29 december 2014, 15:20

En av alla katter som försöker "hitta rätt".

Foto: Skärmdump från reklamfilmen.

Nytt år, ny reklam. Bolaget Flygresor vill rivstarta det nya året med en ny jingel och en ny reklamfilm. Men det är inga klassiska flygplan som syns i rutan – de är utbytta mot katter dekorerade med virkade flygplansvingar.


Ämnen i artikeln:

Flygresor.se

Tanken är att filmen ska visa hur kaosartat det kan vara att få tag på rätt flyg och nio kattungar från två olika kullar har använts för att illustrera detta. Flygresor har velat dra fördel av den uppmärksamhet flera kattklipp fått under den senaste tiden i sociala medier.

– Målet är att fortsätta vara top-of-mind och samtidigt utveckla varumärket från en uppstickare, till en självklar leverantör av den bästa söktjänsten för flygresor som folk gillar. För oss var det tydligt att den grabbiga tonen vi hade innan skulle ersättas med en ung, stark och mer modern sådan, säger Olov Lindberg, marknadschef på Flygresor, i en kommentar.

I samband med att reklamfilmen släpps har även jingeln gjorts om med en ny vers och en poppigare ton, enligt Flygresor själva.

– Vi hoppas att den nya jingeln hittar vägen in till svenska folkets hjärtan. Filmen visar hur kaosartat det kan vara att få tag på rätt flyg. Vad illustrerar inte det bättre än ett gäng kattungar i virkade flygplansdräkter på vift, säger Olov Lindberg.

Den 1 januari 2015 körs filmen ut på tv.

Arbetsgrupp
Cd: Robert German, Flygresor
Produktionsbolag: Rocky Stockholm
Regissör: Mårten Lindsjö
Musik: Robert German, Markus Nyberg
Sångerska: Isabella Fabres

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Flygresor.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.