Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kents manager blir reklam-vd

Publicerad: 12 april 2012, 08:54

Martin Roos.

Kents manager Martin Roos har byggt rockgruppens varumärke under lång tid. Nu blir han reklam-vd. Han ska stärka Eskilstunas varumärke.

Ämnen i artikeln:

Kent

MH

Magnus Helander


Martin Roos har varit manager för Eskilstuna-bandet Kent som slog igenom i mitten av 90-talet.  Han har även arbetat som projektledare på reklambyrån AD&D, skivbolag och sedan 1998 har han ansvarat för flera olika projekt inom Eskilstuna kommun, bland annat har han varit vd för projektorganisationen för Eskilstunas 350-årsjubileum.

Nu blir han vd för Eskilstuna Marknadsföring AB. Han tillträder jobbet den 1 maj och kommer att rapportera till den nya styrelsen med Anders Tufvesson som ordförande och kommunalrådet Magnus Johansson som vice ordförande.

– Att bli vd för Eskilstuna Marknadsföring är ett hedersuppdrag eftersom jag brinner för Eskilstunas bästa. Jag trivs med varumärkesbyggande på lång sikt och tycker att det ska bli en härlig utmaning att få bidra i utvecklandet av Eskilstunas varumärke och attraktionskraft, säger Martin Roos.

– Nu ska vi göra en grundlig analys av var vi står, sätta upp konkreta mål och se till att vi har en strategi för att förverkliga målen, säger han i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev