Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Keolis vill att fler ska räkna med bussen

Publicerad: 30 april 2019, 07:35

Kampanjen kommer att synas i trafikreklam, på digitala skärmar utomhus och i sociala medier och annonser.

I en ny kampanj signerad Ellermore lyfter Keolis bussarnas roll som en del av lösningen på Stockholms framkomlighetsproblem.


Ämnen i artikeln:

KeolisEllermoreReklam

Alla större städer som växer brottas med framkomlighetsproblem och Stockholm är inget undantag. I en ny kampanj för SL lyfter trafikföretaget Keolis fram vikten av att ta bussen istället för bilen för att motverka köer och trängsel.

På "Trafikmatematik" som ligger på SL:s sajt kan man räkna ut hur många bussar det krävs för att rensa de mest trafikerade gatorna på bilar och skapa ett skönare Stockholm.

– Men kan man verkligen räkna med busstrafiken? Ja, i lika stor utsträckning som du kan räkna med att vara i tid om du tar bilen. Sitter bussen fast i trafiken sitter bilisterna fast i trafiken. Den mest framkomliga vägen till en punktlig trafiksituation är att belastningen av våra vägar och gator minskar. Där är våra bussar lösningen på problemet, säger Pia Rohdin, marknads- och kommunikationschef, affärsområde Stockholm, på Keolis, i ett pressmeddelande.

Kampanjen kommer att synas under vecka 17 till 20, trafikreklam, digitala skärmar utomhus, sociala medier och annonser.

Bakom kampanjen ligger Ellermore.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

KeolisEllermoreReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.