Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

King tar över F&B:s gratisuppdrag

Publicerad: 11 november 2013, 07:19

Sunit Mehrotra.

Foto: Björn Elgstrand.

Skrivarverkstäder för barn och unga, Berättarministeriet, har fått King som ny så kallad pro-bono-partner. Berättarministeriet har tidigare arbetat med Forsman & Bodenfors, som så sent förra året gick två guldägg för kampanjen ”Barnen tar ordet”.


Ämnen i artikeln:

KingAnna QvennerstedtBerättarministerietSunit MehrotraDilsa Demirbag-StenF&B

– Det känns tryggt att få lämna över stafettpinnen till King, säger Anna  Qvennerstedt, styrelseledamot för Berättarministeriet och delägare på  Forsman & Bodenfors.

Berättarministeriet driver skrivarverkstäder  för barn och unga mellan 8 till 18 år. Syftet är att på ett lustfyllt  och kreativt sätt inspirera barn och unga att ”erövra det skrivna  ordet”.

Forsman & Bodenfors har arbetat med Berättarministeriet  sedan 2010, men Anna Qvennerstedt vill kunna fokusera på sitt uppdrag  som ledamot för organisation i och med att den är på väg in i en ny fas.

King tar i stället över uppdraget

–  När Berättarministeriet nu går in i en ny expansionsfas är det ett  ovärderligt stöd att King med sin tid, sin kunskap, och sin erfarenhet  vill vara med på den resan och bygga vidare på det arbete Forsman &  Bodenfors har lagt grund för, säger Dilsa Demirbag-Sten,  verksamhetsansvarig på Berättarministeriet i en kommentar.

Berättarministeriet  är en icke-vinstdrivande, partipolitiskt och religiöst obunden  stiftelse som drivs i samverkan mellan den privata, den offentliga och  den ideella sektorn.

– Vi ser fram emot att stötta  Berättarministeriet i dess viktiga arbete att öka den socio-ekonomiska  rörligheten i samhället, säger Sunit Mehrotra, vd på King i en  kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.