Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kinnevik säljer bolag inom internetmarknadsföring

Publicerad: 21 november 2012, 09:14

Web Guide Partner (WPG) köper Relevant Traffic Sweden AB av Kinnevik. Med det vill WGP stärka sitt erbjudande gentemot företag som söker en högklassig "one stop shop" kanal.


Relevant Traffic är ett internetmarknadsföringsbolag med lång erfarenhet av den svenska marknaden. Nu köps man upp av WGP efter att ha varit ägt av Kinnevik.

Förvärvet ses som en viktig del i WGP:s tillväxtstrategi där två framgångsrika företag inom digital marknadsföring samlas under samma tak.

– De två företagen WGP och Relevant Traffic kompletterar varandra mycket bra. Vi ser en förstärkt kompetens, breddad produktportfölj och större resurser som följd av sammanslagningen. Vi är helt övertygade om att detta kommer leda till att vi ytterligare kan förbättra leveransen såväl som erbjuda nya tjänster och produkter till alla befintliga och nya kunder, säger WGP:s vd Martin Carlesund.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.