Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Klart det blir ballonger"

Publicerad: 21 oktober 2009, 12:17

Microsoft sågades för Windows 7-kampanjen – av svenska affärsområdeschefen Stephanie Smitt Lindberg. Nu bjuder hon, trots allt, hem journalister och bloggare på lanseringsparty – precis som i den sågade reklamfilmen. – Det blir med glimten i ögat, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Microsoft

Stephanie Smitt Lindberg. Foto: Microsoft.

Resume.se har tidigare skrivit om Microsofts lanseringskampanj för Windows 7 som hånats världen över.

Reklamen har även sågats av Microsofts svenska affärsområdeschef Stephanie Smitt Lindberg som knappt kunde tro att filmen var på allvar.

–  Man kan säga såhär: vi är ett stort, internationellt bolag. Jag är van vid att det ibland blir kulturkrockar med amerikanskt material, men det här är bara löjligt. Till och med i USA har man reagerat och tycker att det här går över gränsen, sa hon till It24 tidigare i höstas.

Trots detta kommer hon i morgon att ha ett lanseringsparty i sitt hem – precis som i filmen.

– Filmen som kom från USA är inte den bästa Microsoft har producerat. Men samtidigt är det över 200 000 personer i USA som anmält sig för att ha lanseringspartyn i sina hem. Och förutom att filmen inte är den bästa – hur lär man sig? Jo, av vänner och bekanta. Därför bestämde jag mig för att ändå ha ett lanseringsparty hemma hos mig, säger Stephanie Smitt Lindberg.

Hennes ”hemmafest” äger rum i morgon kväll och 25 journalister har aviserat att de tänker dyka upp.

– Vi har redan träffat många dagstidningar. Syftet den här gången är att erbjuda ett bildtillfälle och att få tillfälle att möta livsstilsjournalister och bloggare, säger hon.

Blir det en ironisk touch över partyt?

– Det blir med glimten i ögat. Klart vi kommer ha ballonger!

Läs mer: ”Nej, nej, nej, det här kan inte vara sant”

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Microsoft

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.