Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Klart med 48H-jury

Publicerad: 22 februari 2011, 13:23

Idag offentliggjordes jurynamnen för reklamtävlingen 48H. Ordförande blir Christina Knight, Creative Director på INGO, som tidigare varit med i jurysammanhang för bland annat Cannes, Eurobest och Guldägget. – Jag har enorma förväntningar på de tävlande och på min jury, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Christina Knight

Christina Knight

Juryn för den femtonde upplagan av 48H offentliggjordes idag. Reklamtävlingen – som är sveriges största för och av studenter – presenterar juryveteranen Christina Knight som juryordförande för andra året i rad.

– Jag har enorma förväntningar på de tävlande och på min jury - jag hoppas på överraskande, “oreklamiga” idéer som jag inte sett förut och som kommer göra mig sjuk av avund, och jag hoppas på riktigt bra, intensiva diskussioner i juryn, säger Christina Knight.

Tävlingen, som går ut på att studenter tar fram en helsidesannons för en hemlig ideell förening, tar i år även steget in på den digitala arenan. Med i juryn finns därför experten och bloggerskan Judith Wolst, digital strateg på Hallvarsson och Halvarsson.

– 2011 är året då vi slutar prata print vs digitalt. Vi börjar istället arbeta med kommunikation över kanalgränserna, säger Judith Wolst i pressmeddelandet.

Tävlingen startar den 10 mars och sker i samarbete med Citypaketet.

48H-juryn

Christina Knight - CD, INGO (Juryordförande)

Robert Lund - Copy, Forsman & Bodenfors 

Carl Dalin - AD, WW\TBWA 

Judith Wolst - Digital Strateg, Hallvarsson & Halvarsson 

Elias Betinakis - Planner, Storåkers McCann 

Johan Baettig - CD, Naked 

Annica Saltskog - Getty Images (bildpartner) 

Dan Morén - VD, Citypaketet (huvudsponsor)

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Christina Knight

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.