torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Klart: Zlatan i ny Volvoreklam

Publicerad: 26 maj 2016, 06:35

Efter alla rykten om en ny Volvoreklam med Zlatan kommer nu bekräftelsen: Fotbollsstjärnan ska marknadsföra Volvo V90 – reklamfilmen har premiär under fotbollslandskamp.

Ämnen i artikeln:

Volvo CarsZlatan Ibrahimović

MF

Mårten Färlin


Efter Volvos succé med Zlatans version av svenska nationalsången har det spekulerats om nya samarbeten mellan parterna. I april berättade dessutom Resumé att Zlatan var på plats i Malmö samt stadsdelen Rosengård för att spela in en ny Volvoreklam, vilket gav upphov till ett smärre kaos i smaband med inspelningen. Och mycket riktigt kommer nu beskedet om att det kommer en ny reklamfilm för Volvo V90 med Zlatan i huvudrollen.

LÄS MER: Ny Volvoreklam i Zlatans sikte

Det är när spelarna i herrlandslaget i fotboll går till halvtidsvila, under träningslandskampen mot Slovenien den 30 maj, som svenska folket kommer att få se den nya reklamfilmen. Närmare bestämt klockan 20.15 i TV4.

Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige beskriver det som att det finns många likheter mellan Zlatan och Volvo, bland annat vad gäller betydelsen av att "våga tänka annorlunda" och "vara trogen sina värderingar".
– Volvo har inte kommit hit genom att göra som alla andra. Vi är förstås glada över att återigen ha möjlighet att arbeta tillsammans med Zlatan, säger han i ett pressmeddelande.

Byrå är Forsman och Bodenfors.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev