Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Klüfts mascararulle

Publicerad: 29 juni 2012, 06:59

Som Resume.se tidigare har berättat blir friidrottsstjärnan Carolina Klüft ansiktet utåt för Max Factor i samband med OS i London. Hon gör reklam för bolagets Gold Edition av False Lash Effect volymmascara och nu är filmerna klara. Problemet är bara att det är osäkert om hon ens ska delta i OS.


Ämnen i artikeln:

Carolina KlüftProcter & Gamble

Carolina Klüft blev olympisk guldmedaljör i Aten 2004.

Inför OS i London senare i sommar berättar hon i Max Factor TV om hur hon förstärker sitt självförtroende med hjälp av make-up.

Hon får även tips och tricks av Max Factors Make-up Artist Tomas Lenneryd för att skapa sin look.

"Carolina  är en stor förebild och inspiration för många kvinnor världen över och  har en fantastisk förmåga att vara målinriktad, fokuserad och  tävlingslysten", skriver Max Factor.

Carolina Klüft ska även chatta live på Max Factors Facebooksida den 3 juli mellan 18:00-18:30 och den 13 juli samma tid.

Carolina Klüft är dock skadad och det finns mycket frågetecken kring om hon verkligen kan delta i OS. Om hon tingas backa ur kan det bli en kostsam kampanj för Max Factor.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.