Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kobe Bryant mot en galen Kayne West

Publicerad: 24 februari 2011, 10:21

Kobe Bryant som Black Mamba mot en galen Kayne West i reklambyrån Wieden + Kennedys sex minuter lång reklamfilm för Nike. Robert Rodriguez regisserar vilket betyder bokstavligen en explosiv blandning.


Ämnen i artikeln:

NikeWieden+Kennedy

Den gigantiska kampanjen ska sälja skorna Nike Zoom Kobe VI vilket är lätt att missa. I en dryg månad har Nike släppt reklamfilmtrailers och fått hjälp av R/GA att bygga upp en kampanjsajt.

Men nu har den stora stjärnspäckade reklamfilmen haft premiär. Basketspelaren Kobe Bryant, i Los Angeles Lakers, har huvudrollen som den livsfarliga Black Mamba vars skor alla vill åt.

Och kändisarna – Bruce Willis, Danny Trejo och Kayne West – står på rad för att spela bovar och monster.

Den sex minuter långa filmen utgår från ett planeringsmöte där Kobe Bryant och regissören Robert Rodriguez diskuterar upplägget runt filmen. Rodriguez är mest känd för sitt samarbete med Tarantino vilket betyder att det är mycket hus som exploderar med Kobe Bryant i förgrunden.

</div>

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

NikeWieden+Kennedy

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.