Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Köp en julklapp till dig själv – Canon uppmuntrar till otraditonell julklappsshopping

Publicerad: 7 december 2018, 09:28

Årets nordiska julkampanj från Canon uppmanar allmänheten att köpa julklappar till sig själva för att minska mängden oönskade klappar under granen.


Ämnen i artikeln:

JulkampanjReklamCanon

Det är svårt att bli besviken när man köper en julklapp till sig själv, något som annars nio av tio någon gång blir när det fått en julklapp av någon annan, enligt en undersökning från YouGov. Dessutom är det bättre för miljön då man minskar andelen felköp, och samtidigt är en kamera en gåva som i alla fall en  ger tillbaka i form av minnen för livet. Detta är budskapet i årets julkampanj från Canon.

– Med årets vinterkampanj ville vi göra något annorlunda och med en lekfull och humoristisk ton ta upp samtalet kring den hektiska julklappshandeln. Vi tror att alla i dagens konsumtionssamhälle behöver tänka till lite extra kring julen och göra medvetna och smarta köp som dessutom är användbara över tid, säger Helen Iwefors-Häggblom, kommunikationschef på Canon Svenska AB, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

JulkampanjReklamCanon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.