Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

KPA får ny marknadschef

Publicerad: 15 december 2010, 10:14

Pensionsbolaget KPA slår ihop sina avdelningar Marknadskommunikation och Affärsanalys. Samtidigt deklarerar man att Johan Sjöström blir ny chef för de båda divisionerna.


Johan Sjöström har tidigare varit chef för avdelningen Affärsanalys med ansvar för KPA Pensions omvärldsbevakning och marknadsanalys. Nu slås avdelningen för Marknadskommunikation och Affärsanalys ihop under hans ledning.

- Vi ska integrera kommunikation med analys och bygga vidare på vårt  framgångsrika arbete att utveckla bolagets affär, säger Johan Sjöström i en kommentar.

Mia Liblik, chef Strategisk Affärsutveckling på KPA:
- Vi är mycket glada över att Johan Sjöström i sin nya roll kan ta vår marknadskommunikation och affärsanalys ett steg vidare. Vi får alltmer förfinade instrument för att planera och följa upp att marknadsaktiviteterna verkligen får effekt. Att integrera analys och marknadskommunikation ger oss möjlighet att föra en dialog med kunderna utifrån deras behov.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.