Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kreatörsduo till Berlinbyrå

Publicerad: 3 januari 2013, 21:40

Peter Eriksson och Rasmus Andersson

Som reklamstudenter låg de bakom projektet "Världens första analoga hemsida". Efter en tid på Göteborgsbyrån Milk kreatörsduon Peter Eriksson och Rasmus Andersson flyttar de till Tyskland och börjar jobba på reklambyrån Denkwerk i Berlin som kreativa chefer.


I februari förra året skrev Resumé om hur Peter Eriksson och Rasmus Andersson lanserade "världens första analoga hemsida". Efter en timme hade verket från de två reklamstudenterna på Yrkeshögskolan i Göteborg kraschat.

– Det här är naturligtvis också en liten flirt mot byråerna, sade kreatörsduon till Resumé då.

Göteborgsbyrån Milk nappade på initiativet och gav Rasmus Andersson och Peter Eriksson jobb. Nu har duon fått ett nytt erbjudande. Reklambyrån Denkwerk med säte i Köln som startar upp ett nytt kontor i Berlin har fått upp ögonen för svenskarna.

Kontoret kommer att jobba med kunder som BMW, Condor Air och Nokia. Peter Eriksson och Rasmus Andersson blir kreativa chefer och kontoret öppnar i början av januari.

Denkwerk är idag 170 personer och bland de övriga kunderna märks Tyska Telekom och Panasonic.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.