Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kreatörstalanger till Åkestam Holst

Publicerad: 13 juni 2008, 08:42

Många nya storkunder – och många nya ansikten. Åkestam Holst har rekryterat Joakim Labraaten, Petra Albrektsson, Hugo Nissar och Julia Nordlund. Samtliga från årets avgångsklass på Berghs.


Från vänster: Petra Albrektson, Joakim Labraaten, Julia Nordlund och Hugo Nissar.

Resume.se har tidigare berättat om tillströmningen av nya storkunder till Åkestam Holst, som firar tioårsjubileum i höst.

Kundstocken har utökats med Hemtex, Carlshamn, OLW, Apollo, Felix och Scandic – och nu fyller byrån på med nya medarbetare – en kreatörs-kvartett från årets avgångsklass på Berghs:

Julia Nordlund och Petra Albrektsson – båda art directors, samt Joakim Labraaten och Hugo Nissars – båda copywriters.

Samtliga började i måndags.

– De kommer att passa bra in på byrån, både som personer och med den talang de visat. De tänker både digitalt och analogt, säger vd:n Göran Åkestam.

I början av året tappade Åkestam Holst kreatörsteamet Johan Baettig och Lars Holthe till Mother i London. Det är de senaste förlusterna.

I slutet av maj skrev Resume.se om Berghs-talangerna Carl-Fredrik Jannerfeldt och Tomas Jonsson som rekryterades till Åkestam Holst men i stället valde att gå till Farfar.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.