Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kristianstadbyrå vinner mångmiljonupphandling

Publicerad: 5 februari 2013, 08:58

Michael Clarin, CD Half A Bee

Foto: Pressbild.

Half A Bee har precis vunnit Kristianstadbyggens stora upphandling av reklamtjänster – ett avtal beräknat till 4,8 miljoner kronor över tre plus ett år. Byrån har även utökat personalstyrkan med flera personer.


– Det är fantastiskt kul att vinna upphandlingen i kamp med sex andra  byråer. Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker, säger Michael  Clarin, CD på Half A Bee i en kommentar

Kristianstadbyggens  mångmiljonavtal är bara en i raden av framgångar för reklambyrån i  nordöstra Skåne – under förra året fick byrån kunder som medicinföretaget  Exini, investmentbolaget Farstorp Invest, Golfpasset och RA-Byggen.

–  Vi har inte märkt något av den vikande konjunkturen. Tvärtemot så går  många företag bra nu och väljer att satsa på sin marknadsföring, säger  Michael Clarin i en kommentar.

Byrån har även utökat personalstyrkan  med två personer för att täcka den ökade efterfrågan – Stefan Bjerstedt och Jesper Hultqvist.

Stefan Bjerstedt kommer närmast från IKEA:s  kommunikationsavdelning, medan Jesper Hultqvist har varit projektledare  hos Post- och telestyrelsen, PTS, samt även ansvarig för webbplatsen och sociala medier.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.