tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kristin Kaspersen rasar mot bantningsannons

Publicerad: 1 november 2012, 07:59

Kristin Kaspersen.

Foto: Andreas Alfredsson.

"Biggest Loser"-programledaren Kristin Kaspersen rasar mot att hennes ansikte används i Facebook-reklam för bantningspreparat utan hennes tillstånd. Nu kopplar hon in advokater.

Ämnen i artikeln:

Kristin Kaspersen

LF

Linus Fremin


Kristin Kaspersen, som nyligen avslöjades som ny programledare för Sjuans  program "Biggest Loser" rasar i ett blogginlägg mot att hennes ansikte  tydligen används i Facebook-reklam för bantningspreparat utan hennes  tillstånd.

"Det visar sig att jag dyker upp på facebook förknippad med en länk  gällande viktminskning, viktminskningspreparat och dieter. Det här har  gjort mig oerhört ledsen och skitförbannad."

Hon skriver vidare:

"JAG HAR ALDRIG STÄLLT UPP PÅ ATT VARA ANSIKTE FÖR NÅGOT SÅDANT, SKULLE  ALDRIG GÖRA. FINNS INGA PENGAR I VÄRLDEN SOM SKULLE FÅ MIG ATT STÄLLA  UPP PÅ DET."

Kristin Kaspersen skriver att hon snart ska lämna in manus till en bok  om träning, kost och hälsa där hon berättar hur illa hon tycker om olika  dieter och preparat som ska få människor att gå ner i vikt.

"Bantningsdieter har förstört många år av mitt liv. Med anorexi i  bagaget var det lätt att inspireras av bantningsmetoder och av de bilder  som visades i samband med de. Jag ville ju se ut som de smala tjejerna  på bilderna. Kunde inte se mig själv som jag var, att jag var unik och  vacker precis för den jag är."

Hon skriver att hon just därför har tagit avstånd från allt som handlar  om snabba dieter och att det just därför "gör så jäkla ont att kopplas  ihop med länkar som har med viktminsknings dieter och preparat att  göra."

Kristin Kaspersen uppmanar nu folk att ta bilder på länkarna och skicka  till henne så att hon får bildbevis. Hon har redan kopplat in advokater.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev