Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kroatien-specialist firar med Miami

Publicerad: 18 juni 2012, 13:08

Resebolaget Scandjet fyller tio år och firar genom att välja Miami Advertising Agency som ny partner i en större satsning. Uppdraget omfattar såväl traditionell som alternativ marknadsföring.


Scandjet Travel tar hjälp av Miami Advertising Agency för att  marknadsföra bolagets varumärke, men också Kroatien som ett resmål för  svenskar som befinner sig mitt i livet:
– Många svenskar tänker  automatiskt på Kanarieöarna när solsemester kommer på tal trots att  Kroatien erbjuder lika mycket sol och fina stränder, säger Sasha  Djakovic, marknadsansvarig på Scandjet Travel.

Han menar också att priserna är lägre än för andra medelhavsdestinationer samt att flygresan endast tar två timmar.

Scandjet  Travel fyller tio år i år och inleder sin största marknadsföringssatsning någonsin,  vilket bland annat innebär marknadsföring av de nya avreseorterna  Örebro, Kalmar och Ängelholm.

Bolaget flyger sedan tidigare direkt till Kroatien från Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Luleå och Umeå.

Scandjet  Travel startade sin verksamhet i Göteborg är 2008 och är idag  Skandinaviens största arrangör av flyg- och paketresor till Kroatien.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.