Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kry gör klamydia-kampanj

Publicerad: 12 juli 2019, 08:53

I samband med att nätläkaren Kry börjar erbjuda gratis självtest för klamydia lanserar bolaget kampanjen "Be you. Be safe. Test yourself".


Ämnen i artikeln:

KryReklam

Nätläkaren Kry börjar från och med den här veckan erbjuda möjlighet att beställa hem gratis klamydiatest via appen. För att sprida budskapet och få fler unga att testa sig startar Kry kampanjen "Be you. Be safe. Test yourself".

– Som marknadsledande måste vi ta ansvar genom att upplysa om riskerna med klamydia och få fler att testa sig. Ett viktigt steg för att nå dit är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt, säger Livia Holm, utvecklingschef på Kry, i ett pressmeddelande.

Kampanjen kommer att synas digitalt på sociala medier, bland annat genom hashtagen #kryfrånklamydia, därutöver kommer man kunna ta del av den via podcast och influencers. Kry kommer också vara synliga runt om på festivaler med kampanjen.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

KryReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.