Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Kul att vara tillbaka på byråsidan”

Publicerad: 8 november 2011, 12:47

Mats Thomasson.

Mats Thomasson blir ny strategic director och senior projektledare på PS Agency. Han kommer närmast från en tjänst som marknadschef på telekombolaget Polystar. – Det känns jättekul att vara tillbaka på byråsidan, säger han till Resume.se.


Mats Thomasson har tidigare bland annat varit Nordic Research Director på Mediacom och Director of Planning and brand strategy på Ogilvy.

– Det känns jättekul att vara tilbaka på byråsidan efter två år på kundsidan. Byrån befinner sig i ett expansivt läge. Vi ökar snabbt och det finns bra möjligheter att göra bra kommunikation, säger han till Resume.se.

Mats Thomasson ser det som en viktig styrka hos byrån att vara en del av PS Communication.
– Vi har tillgång till hela PS Communications nätverk och kan addera direkta målgruppskontakter för våra kunder. Jag tror det är viktigt för att lyckas bryta isen. Den fysiska närheten behövs för att skapa en relation till kunderna, säger Mats Thomasson och fortsätter:

– I den brusiga miljö som vi befinner oss i räcker det inte att bara vara en reklambyrå som behärskar traditionella medierna.

Vad kommer du framför allt att kunna bidra med på PS Agency?
– En bred erfarenhet av kommunikationsarbete efter 15 år i branschen. Jag hoppas kunna föra in ett 360-perspektiv där man ser på kommunikationen över tid och där olika kanaler samspelar, snarare än enskilda kampanjer.

Mats Thomasson tillträdde sin nya tjänst i går.

Samtidigt presenterar PS Agency ytterligare en värvning. Malin Andersson tar plats på byrån som ny senior produktionsledare. Hon har de senaste åren varit verksam som projektledare i Dubai. Hon har tidigare erfarenhet från bland annat Blomquist Annonsbyrå och Palm & Co

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.