Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kvik till R/GA Stockholm

Publicerad: 7 augusti 2012, 11:09

Kvik-kök.

R/GA Stockholm kan presentera en ny kund i danska Kvik. Byrån blir ansvarig för den digitala kommunikationen.


Ämnen i artikeln:

R/GA

Kvik har sitt huvudkontor i Danmark men finns på flera marknader i Europa och Asien. Bolaget designar och säljer produkter för kök och badrum. Nu har de valt en ny digital byrå och valet faller på R/GA:s Stockholmskontor med Anders Erlandsson och Kay Höök i spetsen.
– Kvik har nått internationell framgång genom ett beprövat retailkoncept, utan att egentligen utnyttja potentialen i de digitala kanalerna. Vi har gjort ett noggrant urval för att hitta rätt partner, och funnit detta plus lite till i R/GA, säger Kasper Granat, global marknadschef på Kvik i ett pressmeddelande.

R/GA Stockholm ska ta fram nya idéer och koncept för att höja kundupplevelsen för Kviks kunder.
– Kvik är ett internationellt varumärke med globala ambitioner. Att få hjälpa till med att forma och utveckla deras digitala strategi är en stor seger för oss. Det här samarbetet låter oss visa upp R/GA:s färdigheter, från e-handel till sociala medier, mobilt, varumärkesengagemang och analys, kommenterar Anders Erlandsson, vd på R/GA Stockholm.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

R/GA

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.