Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Kyrkliga påskägg i England

Publicerad: 5 mars 2013, 09:29

Anglikanska kyrkan i England påminner människor om den egentliga betydelsen av påskägg, genom att sponsra ett eget. Detta enligt den brittiska tidningen The Independent.


Det verkar som att den engelska kyrkan har tappat hoppet om att kampanja för påskäggens egentliga betydelse, konstarerar The Independents skribent. Nu sponsrar de istället sitt eget.

"The Meaningful Chocolate Company" har under tre år producerat chokladägget. Efter en lobbying-kampanj med biskopar som initiativtagare kommer de från och med onsdag  att finnas till försäljning hos de brittiska matvarukedjorna Waitrose, Sainsbury's och Tesco.

Real Easter eggs kommer att kosta 3.99 pund, och är med sina tre små kors diskreta i sin religösa framtoning. Inuti ägget finns en liten folder om påsken. The Independents skribent tycker att smaken påminner om choklad av engleska märket Cadbury.

Linda Myrin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.