Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ladbrokes gör tydligare markering mot Svenska Spel

Publicerad: 23 augusti 2011, 08:22

Ladbrokes gör i en omklippt version av ”Svenska spel – engelska odds” en ännu tydligare markering mot det svenska spelmonopolet. Detta till följd av Svenska Spels hot i slutet av förra veckan om att dra Ladbrokes inför rätta.


I kölvattnet av Svenska Spels hot med att göra rättssak av Ladbrokes användning av orden ”svenska spel” i kampanjen ”Svenska spel – engelska odds” ger man nu ut en omklippt version av reklamfilmen. Syftet är att ytterligare tydliggöra Ladbrokes ståndpunkt i debatten om spelmonopolet.

– Svenska Spel vinstmaximerar spelintäkter för statens räkning genom att ta ut en moralskatt på en fullständigt legitim tjänst, spel. Att vi tydliggör detta för spelkonsumenten är bra för Sverige därför att det lyfter upp frågan; vikten av en reglerad och konkurrensutsatt spelmarknad till förmån för konsumenten och därmed samhället genom rätt pris, säger Lasse Dilschmann, Ladbrokes VD i Norden, i ett pressmeddelande.

Tobias Wahlberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.