lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ladbrokes vd till Volt

Publicerad: 14 september 2010, 09:51

Efter fyra år på Ladbrokes väljer nu vd Lasse Dilschmann att gå till reklambyrån Volt. – Jag ser det som en enormt spännande utmaning att få vara med att forma och driva Volts strategiska och digitala erbjudande och kompetens, säger han. Även Q-Parks tidigare marknadschef Malin Bugge knyts till byrån.

Ämnen i artikeln:

VoltLadbrokes

TM

Tero Marjamäki


Lasse Dilschmann och Malin Bugge.

– Vi har märkt av en tydligt ökad efterfrågan på strategisk och affärsdriven kompetens från våra kunder, och därför är jag mycket glad över att Malin och Lasse nu börjat hos oss” säger Henrik Stampe, VD på Volt kring nyrekryteringarna.

Lasse Dilschmann har under drygt 15 år arbetat med affärsutveckling, varumärken och kommunikation, primärt inom digitala kanaler. Senast kommer han från spelbolaget Ladbrokes där han under två år varit nordisk marknadschef och därefter nordisk VD i två år.
På Volt ska han  ytterligare  stärka upp byråns  strategiska och digitala erbjudande .
– Jag ser det som en enormt spännande utmaning att få vara med att forma och driva Volts strategiska och digitala erbjudande och kompetens. Idag måste nästan all kommunikation vara affärsdriven och varumärkesbyggande har lika mycket med digital tjänsteutveckling och kundinteraktion att göra som med traditionella kampanjmetoder och strategier, säger Lasse Dilschmann i en kommentar.

Även                Malin Bugge, med 10 års erfarenhet av strategisk marknadskommunikation och bakgrund från varumärkesbyråer som Essen International och Differ, senast som  marknadschef för  Q-Park  väljer att gå till Volt.
–                 Efter två utvecklande år på kundsidan känns det stimulerande att återvända till byråsidan igen, säger hon.

Rekryteringen av Malin och Lasse är den sjätte och sjunde i raden som Volt genomfört sedan årsskiftet. Tidigare i år har Volt rekryterat:

Petter Nylind, Copywriter – tidigare Peak Performance

Ursula Borg, Projekt/produktionsledare – tidigare ANR BBDO

Karl Andersson, Art Director – tidigare Pool

Johan Söderling, Designer – tidigare Farfar

Hanna Landing, Copywriter – tidigare Ogilvy

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev