Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ladda mobilen i jul – bidra till att stoppa mobbningen

Publicerad: 7 december 2012, 10:31

För tredje året i rad startar nu Swedbank sin kontantkortskampanj. Banken skänker en krona per kontantkortsladdning till Friends arbete mot mobbning.


Ämnen i artikeln:

FriendsSwedbank

För varje kontantkort som laddas via banken mellan den 7 december 2012 och den 7 januari 2013 skänks en krona till Friends.

Förra året gjordes 450 000 laddningar och i år siktar Swedbank på att nå 500 000, och därmed bidra med en halv miljon kronor för barns trygghet.

– Att vi tillsammans med Friends på olika sätt kan bidra till att motverka mobbning är för oss både angeläget och självklart. Vi hoppas att vår kampanj kommer att ge ett bra resultat så att det blir möjligt för fler barn att gå till skolan utan att behöva känna en klump i magen, säger Björn Larsson, marknadsdirektör på Swedbank, i en kommentar.

Friends arbetar för att stoppa all mobbning i svenska skolor och idrottsföreningar genom utbildning, rådgivning och uppföljning. Det är ett arbete som är helt beroende av bidrag från företag och privatpersoner. Swedbank är en av organisationens största sponsorer sedan tio år tillbaka.

– På Friends ser vi hur fler och fler företag hittar kreativa sätt att dela med sig i samband med jul och att även involvera kunderna i givandet. Vi är otroligt glada att Swedbank väljer att öka sitt stöd till Friends genom den här kampanjen. Målet för kampanjen är 500 000 kronor, och för den summan kan Friends utbilda över 2000 vuxna på skolor, förskolor och idrottsföreningar runtom i landet, säger Andreas Drufva, marknadschef på Friends, i en kommentar.

Den som laddar sin mobil genom Swedbanks kampanj kommer som tack att kunna tävla om biljetter till valfritt evenemang på Friends Arena under 2013.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

FriendsSwedbank

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.