Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lambi till 358

Publicerad: 6 maj 2011, 09:35

Lambi väljer den finska reklambyrån 358 som ny strategisk partner. Varumärket Lambi ingår i Metsä Tissue, en del av Metsäliitto Group, och har som mål att stärka Lambis marknadsandelar i Europa.


Ämnen i artikeln:

Lambi

Foto: Taget från Lambi.com.

I dagsläget säljs Lambis produkter i 16 länder. I produktportföljen hittar man bland annat hushållspapper, toalettpapper, näsdukar och servetter.

Med det nya samarbetet vill Metsä Tissue förstärka Lambis plats som en del av vardagslivet.

– Att förstå konsumtionsbeteendet för hela produktportföljen är en viktig utgångspunkt i vårt sätt att arbeta. Produkten är i själva verket den viktigaste delen i all marknadsföring. Lambi är en fantastiskt intressant kund eftersom vårt uppdrag omfattar allt från att fundera på produktkoncept till att arbeta fram hela marknadskommunikationen, säger Peter Barmer, strateg på 358, i ett pressmeddelande.

Minna Cousins på Metsä Tissues:

– Vi valde 358 som vår strategiska partner på grund av deras starka konsumentvision och genuint entusiastiska inställning till uppdraget. Deras internationella team passar utmärkt ihop med Metsä Tissues organisation och vårt sätt att jobba. Tidigare i vår gjorde vi ett co-creation samarbetsprojekt med 358 och resultatet av detta projekt övertygade oss om kvaliteten på arbetet och teamet, säger hon i ett pressmeddelande.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Lambi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.