Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lämnade Honesty – drar till USA

Publicerad: 17 november 2011, 13:29

Jesper Åström går in som ny partner och cd i digitala kommunikationsbyrån Qubator. Han lämnade Honesty i slutet av sommaren. – Jag flyttar till USA och det lämpar sig inte riktigt att driva reklambyrå i Sverige från andra sidan Atlanten, säger han.


På Qubator kommer Jesper Åström framför allt att arbeta med den internationella expansionen, men också med kreativa lösningar för digitala kampanjer. Var i USA han ska bo är inte bestämt men det lutar mot västkusten.

– Jag tittar på ett antal olika alternativ men den internationella expansionen av Qubator kommer att ha sin bas i San Fransisco.

Inom kort släpper Qubator ett processverktyg för sociala medier, Q-Engine. Sedan tidigare har företeaget en plattform för gamification och ett online-casting framework.

– Det kommer att bli grymt. Jag känner mig förhoppningsfull inför framtiden, säger Jesper Åström.

Det var dock inte jobbet som från början fick honom att ta beslutet att lämna landet –  utan kärleken. Trots det var det ett tufft beslut att lämna Honesty, menar han.

– Klart att det var. Men kärleken gör en lite tokig, vilket gör det enklare.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.