Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lämnar DDB för Great Works

Publicerad: 20 februari 2014, 10:33

Emmeli Österdahl.

Great Works har ryckt i DDB:s Emmeli Österdahl en längre tid. Nu är värvningen i hamn. – Otroligt roligt att en stjärna som hon äntligen tagit sitt förnuft till fånga och väljer att ansluta sig till oss säger Petronella Panérus, vd på Great Works.


Ämnen i artikeln:

Petronella PanérusNoaEmmeli ÖsterdahlDDBGreat Works

Emmeli Österdahl som arbetat mycket med digital konceptutveckling och kommer närmast från DDB, dessförinnan var hon på Lowe Brindfors.

Hon har bland annat jobbat med kunder som McDonald's, Nordea, Rädda Barnen och Vattenfall.

På meritlistan finns även Cannes-lejon, en One Show-penna, Eurobest-statyer, Clio-statyer, FAB Awards, Epica, tre ägg i Guldägget, och dessiutom satt hon med i Guldäggets jury för 50-årsjubileet.

– Great Works har länge varit högt på min topplista över intressanta byråer i Sverige och de har en ambition som sträcker sig över reklam så mina förväntningar har varit höga nu när jag började. Och jag känner mig glad över att de förväntningarna hittills överträffats. Alla känns otroligt kompetenta och snälla vilket för mig är de två viktigaste aspekterna för att göra riktigt bra saker tillsammans, säger Emmeli Österdahl i ett pressmeddelande.

Great Works ingår numera i det nya byrånätverket The North Alliance (NOA).

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.