Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lämnar Ica för Ving

Publicerad: 25 januari 2011, 10:48

Magnus Wikner är ny vd på Ving Sverige. Han lämnar därmed jobbet som marknadschef på Ica – Sveriges största reklamköpare.


Ämnen i artikeln:

Magnus WiknerVingIca

Magnus Wikner lämnar Ica.

Han har tidigare jobbat på Ving och My Travel Nothern Europe. Nu återvänder han till sitt gamla företag. Denna gång som vd.

Magnus Wikner har en bred marknads- och kundkommunikationskompetens efter sina år på bl a ICA och McDonald’s och dessutom kan han branschen efter många år på Ving. Förutom VD-jobbet på Ving Sverige får Magnus i uppdrag att driva kund- och marknadsfrågor på nordisk nivå, säger Lars Löfgren, koncernchef på Thomas Cook Northern Europe i ett pressmeddelande.

Wikner har tidigare arbetat som marknadschef på Hemglass, marknadsdirektör på Hjelm-Is Europa, marknadsdirektör för Ving Group, Brand Director för My Travel Northern Europe, marknadschef på McDonald´s. Sedan fyra år tillbaka har han varit marknadschef och sedermera marknadsdirektör på Ica, som är det största reklamköparna i Sverige.

– Resebranschen är en spännande värld som jag känner väl och som jag har saknat. Det blir en rolig utmaning för mig och jag hoppas kunna bidra med det jag lärt mig på företag som McDonalds och ICA, säger Magnus Wikner, tillträdande vd på Ving Sverige i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Magnus WiknerVingIca

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.