Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lämnar Mobiento för Hemnet

Publicerad: 28 augusti 2013, 09:11

Tobias Bard.

Foto: Andreas Elgstrand.

Tobias Bard, technical creative director, lämnar mobilbyrån Mobiento efter fem år. Han går vidare till Hemnet där han ska utveckla nya produkter och ta fram tekniska plattformar.


Ämnen i artikeln:

MobientoHemnet

Tobias Bard krönte tiden på Mobiento med Guldlejonet i Cannes i juni.

Varför byter du jobb?

– Min tid på Mobiento har bjudit på en fantastisk resa, där vi har  gått från att vara en liten produktionsbyrå till en Guldlejon-vinnande  mobilbyrå. Nu är det dags att lägga i nästa växel och det känns som ett  perfekt tillfälle att kliva åt sidan och släppa  fram nya talanger, idéer och perspektiv.

Vad ska du göra på Hemnet?
– Jag går in som produktutvecklingschef, vilket innebär att jag  kommer att vara ytterst ansvarig för produktutveckling och tekniska  plattformar på Hemnet.

Hur var det att vinna Guldlejon i Cannes?
– Det var naturligtvis helt fantastiskt att få ta emot samtalet  där en Cannes Lions-funktionär över en knastrig telefonlina berättade  att vi skulle få ta emot ett guld. Att få vara med och skriva historia  när Mobiento som första svenska byrå plockade  hem ett guld i mobilkategorin är på alla sätt magiskt.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MobientoHemnet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.