Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lämnar Social Club för Atmosfär

Publicerad: 3 oktober 2008, 08:01

Efter fyra år på Social Club går producenten Rickard Edholm vidare till Atmosfär. – På Atmosfär jobbar producent och regissör tillsammans även på internationella uppdrag, och det tilltalar mig, säger Rickard Edholm till Resume.se.


Rickard Edholm. Foto. Resumé.

Rickard Edholm vann Guldägg med SEB 2006 för kampanjen ”Forever young” och blev tvåa i Roy med SJ och King i fjol.

Nu lämnar han Social Club för det mindre produktionsbolaget Atmosfär.

– Jag har varit på Social Club i fyra år och kände att det var dags att gå vidare. Atmosfär erbjöd mig att komma dit, de har fyra duktiga regissörer och jag umgås privat med dem, säger Rickard Edholm.

Sättet Atmosfär jobbar på med ett tätt samarbete mellan producent och regissör även vid internationella uppdrag var också ett skäl till övergången.

Vad kommer du att jobba med på Atmosfär?
– Det kan jag inte gå ut med än.

Rickard Edholm har även ett förflutet på Acne och Henrik Eriksson, producent på Atmosfär, ser Edholm som en drömvärvning.

– Det känns jättekul att Rickard ville komma behov av ytterligare en producent och kompis som delar våra tankar om reklamfilmsproduktion, säger producent Henrik Eriksson.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.