Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Landslagsstjärnor i kampanj för mångfald

Publicerad: 25 november 2016, 10:31

Svenska Fotbollförbundet, ICA och Svenska Spel står bakom mångfaldsprojektet "Alla är olika – Olika är bra". Den nya filmen är skapad av byrån Animal.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelLandslagetAnimalReklamfilmMångfald

Premiären för den nya filmen var under Fotbollsgalan tidigare i veckan. Här möter vi stjärnor från både dam- och herrlandslaget som står upp för mångfalden inom idrotten. Medverkar gör bland annat John Guidetti, Caroline Seger, Andreas Granqvist och Kosovare Asllani tillsammans med ungdomar från Stockholmsklubben Sundbybergs IK och Göteborgsföreningen Azalea BK.

Filmen spelades in under tre tillfällen i oktober av Svenska Spel tillsammans med byrån Animal och produktionsbolaget Rebels Studios.
– Idén grundar sig i det som sker utanför plan, i idrottens kulisser. Nervositeten, muntorrheten, ritualerna – allt det där är universellt. Vi visar upp spelarna som jämlikar eftersom det är just så Svenska Spel ser på sitt engagemang och idrotten i stort, säger Ebba Körlof Sundberg, copywriter på reklambyrån Animal i ett pressmeddelande.

Se filmen här nedan:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.