Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lanserade Loreen – byter jobb

Publicerad: 29 maj 2012, 06:31

Efter en lyckad lansering av Sandra Miller Kinge återvänder Sandra Miller Kinge till resebranschen.

Hon har varit marknadschef för Apollo, är bollplank åt Måns Zelmerlöw och var med och lanserade Loreen. Nu blir Sandra Miller Kinge marknadschef på Birka Cruises. – Är extra lycklig efter denna helg när Loreen vunnit Eurovision, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Loreen

Sandra Miller Kinge kommer senast från Apollo där hon arbetade som svensk marknadschef och  2010 blev utsedd till årets marknadschef i kategorin resor. Har också  tidigare bakgrund i resebranschen från bland annat Ving och Travellink.  Hon har dessutim arbetat på TV4 med koncept som t ex Let's Dance, Idol och  Gladiatorerna.

Sandra Miller Kinge har också varit bollplank åt sin vän Måns Zelmerlöw i förhandlingarna med SVT, och har nu senast ny lanserat Loreen.

– Efter  en härlig mammaledighet där jag haft förmånen att vara aktiv i bolaget  Mohito Music och fått vara med och lansera Loreen samt arbeta för  välgörande ändamål tillsammans med Barncancerfonden landar jag nu åter i  resebranschen. Tydligen en bransch som är svår att lämna (skratt), säger hon.

Nu blir hon marknadschef på Birka Cruises.

– Jag  har rivstartat och vi ligger i slutprocessen i en reklambyråpitch. Vi  har haft otroligt bra med input i vår process och vi hoppas vara klara  inom kort.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Loreen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.