Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lanserar sms-tjänst – för casting

Publicerad: 24 juli 2012, 08:51

Entreprenörsduon Marie Strömberg och Pia Lannegren.

Foto: Resumé och pressbild.

Nu ska det bli lättare att casta folk till reklamjobb – med en sms-tjänst. Branschprofilerna Marie Strömberg, grundare av Movie Mall, och Spalt PR-grundaren Pia Lanneberg lanserar Mobile Casting. Produktionsbolag och reklambyråer är tilltänkta kunder.


Ämnen i artikeln:

Spalt PR

Marie Strömberg är grundare och ägare av Movie Mall som utsetts till landets bästa castingföretag. För att effektivisera castingförfarandet ytterligare har Maria Strömberg och personal branding-konsulten Pia Lanneberg, grundare av Spalt PR, kläckt idén om en sms-tjäns för casting av reklamkaraktärer, statister och skådespelare. Tjänsten kallas Mobile Casting.

– Vi ville vidareutveckla castingen och göra det enklare att söka jobb och hålla koll på alla jobberbjudanden. Med Mobile Casting har vi effektiviserat castingförfarandet för alla inblandade parter. Vi satsar nu med full fart framåt och tror stenhårt på tjänsten! säger Marie Strömberg, vd för Mobile Casting, i ett pressmeddelande.

Strömberg och Lanneberg har satt priset till 30 kronor för medlemskap hos Mobile Casting.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Spalt PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.