Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Länsförsäkringar släpper film på arabiska

Publicerad: 3 april 2013, 10:40

I en ny kampanj släpper nu Länsförsäkringar Östgöta en reklamfilm på arabiska.
– Det finns en schablonbild som vi ville rucka på. Vi ringde Migrationsverket och frågade vilket språk som förstås av flest nyanlända i Östergötland. Det här är en målgrupp som är traditionellt svår att nå, säger Anders Hofvergård, copywriter på Byn Kommunikationsbyrå AB.


Ämnen i artikeln:

Länsförsäkringar

I en ny kampanj släpper nu Länsförsäkringar Östgöta ett antal klipp där  budskapet är att kunderna äger banken. Klippen visar olika kunder som  berättar om fördelen med detta. Ett av klippen är på arabiska. Bakom  kampanjen ligger Byn Kommunikationsbyrå AB.

Anders Hofvergård, copywriter på byrån, berättar att man vill ha kunden som avsändare genom  att låta olika kunder berätta i klippen. Man vill visa på den bredd som  finns i Östergötland.
– Reklamfilmerna är startskottet på en satsning  mellan Länsförsäkringar Östgöta och Byn Kommunikationsbyrå AB, säger  Hofvergård.

Ämnen i artikeln:

Länsförsäkringar

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.