Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Larmbolagets första tv-kampanj någonsin

Publicerad: 9 november 2015, 12:11

Sector Alarms nya film.

Sector Alarm sänder nu sin första tv-reklam någonsin – ”Livet blir kanske inte annorlunda med oss” - med Milk och Phd som reklam- och mediapartner.


Det var i våras som Sector Alarm inledde sitt samarbete med Milk och Phd. Resultatet av samarbetet är en reklamfilm för tv som är producerad ihop med Hobby Film. Den börjar idag sändas i TV4.

– Vi ser verkligen framemot att få dela vår syn på trygghet. Kampanjen har lyckats fånga det som vi erbjuder våra kunder dagligen och vi ser fram emot att sprida vårt trygga budskap, säger Helene Löfgren, marknadschef på Sector Alarm.

Kampanjen går under namnet ”Livet blir kanske inte annorlunda med oss" och är ett koncept som visar fördelarna med Sector Alarm och bolagets historia.

Regissör är Carl Sundemo och fotograf är Oscars-nominerade Rasmus Videbæk. Musiken är en tolkning av Bo Sundströms tolkning på Kleerups ”Longing för lullabies” i Så mycket bättre.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.