måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lasse Åberg i samarbete med spelsajten Paf

Publicerad: 25 september 2017, 12:31

Estradören Lasse Åberg kommer under hösten stå i centrum för kampanjen kring Pafs senaste spelautomat "Sällskapsresan".

Foto: Pressbild

Konstnären, skådespelaren och musikern Lasse Åberg inleder ett samarbete med spelsajten Paf. Under hösten kommer Åberg vara ansiktet utåt för Paf:s nya spelautomat Sällskapsresan.

Ämnen i artikeln:

Lasse ÅbergReklamStoryfirePaf

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


En av huvudanledningarna till varför Lasse Åberg valde att samarbeta med spelsajten Paf är hans engagemang för Östersjöns fortlevnad. En del av intäkterna från kampanjen kommer nämligen doneras till stiftelsen Hållbara hav.

– Det är en stor ära för oss att få jobba med denna ikon inom svensk konst och underhållning. Han känns genuin och vi tycker att han passar bra ihop med oss och våra kunder, säger Pafs kommunikationschef Anders Sims.

Huvudsakligen medverkar Lasse Åberg i kampanjen för Pafs nya spelautomat Sällskapsresan, med tematik från den klassiska filmen, men i en del uppmärksammar han även stiftelsen Hållbara havs arbete.

– Paf har sitt hem på Åland mitt i Östersjön och själv har jag hus på Gotland. Jag tycker att det viktigt att vi värnar om Östersjön och inte släpper ut skit som förstör havsmiljön, säger Lasse Åberg. Jag har redan skänkt 200.000 kronor och jag räknar med att det blir mer. Man ska heller inte glömma att den del av vinsten som Paf behåller också går till något bra, eftersom Pafs hela vinst går tillbaka till samhället.

Kampanjen är framtagen i samarbete med Storyfire.

Lasse Åberg har tidigare varit inblandad i kampanjer för Philips, Fairtrade och GodEl.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev