Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Laubscher gör film om mäns stånd

Publicerad: 13 februari 2009, 15:57

För en dryg månad sedan kom filmen, signerad Social Clubs regissör Robert Nylund, om en vanlig dag i en vaginas liv. Nu visar Axel Laubscher på samma byrå vad som gör män hårda.


Ämnen i artikeln:

Social Club

Underliv är i fokus på Social Club. Först regisserade Robert Nylund en film där huvudrollen gjordes av en vagina. Filmen var för holländska Grey och kunden GlaxoSmithKline och dess hygientvål Lactacyd.

Nu gör Social Clubs regissör Axel Laubscher en film för Grey Canada om mäns stånd. Reklamfilmen är för produkten Cialis som kan hjälpa män få förbättrad erektion.
Payoffen lyder ”the little pill that makes him hard”.

I ena filmen får vi se hur en kvinna med lite list får mannen dit hon vill ha honom. I den andra vad som pågår medan tabletten verkar.
– Det var för en produkt som jag inte visste vad det var för något när Grey kontaktade mig. Jag fick googla och sedan skrattade jag högt. Roligt med Canada är också att de får göra läkemedelsreklam men de får inte säga vilken benefit det är. Det hela ska vara lite hemligt, det var en utmaning, säger Axel Laubscher.

Reklamfilmen spelades in i Miami under två dagar i början av december.
– Anledningen till att vi var tvungna att spela in i Miami var för att de behövde bra väder för den ena filmen.

Reklamfilmen är det första jobbet som Axel Laubscher gör för Canada.
– Jag inledde ett samarbete med Industryfilm där förra året så det här är det första resultatet av det.

Vad ska du göra närmast?
– Jag ska till Gran Canaria imorgon för ett tyskt bankjobb. Sedan har vi lite pitcher ute också som jag hoppas på.

Har du märkt av lågkonjunkturen?
– Januari är alltid lite långsam, men det har definitivt blivit mindre pengar. Fast just den här veckan har det kommit många förfrågningar till Social Club. Men visst, det är något i luften även om det inte är helt tyst. Alla är lite nervösa och avvaktande. Det blir nog inget kanonår men det kommer rulla på. Förhoppningsvis leder mindre pengar till bättre manus.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Social Club

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.