Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Le Bureau snackar sex

Publicerad: 4 oktober 2012, 08:23

Smittskyddsinstitutet har samarbetat med Le Bureau för att nå unga killar med information om sex. Kampanjen heter "Dansa i neon" och har syftet att få killar mellan 18-25 att fundera mer kring sex och användningen av kondomer.


Ämnen i artikeln:

Le Bureau

Idag lanseras kortfilmsserien "Dansa i neon" på Youtube, den kommer även visas på biograferna. Filmerna gjorda med dokumentär ton där killar som har mycket sex berättar om sina erfarenheter. Det är den prisade filmaren Tarik Saleh som scoutat och regisserat killarna i filmerna. Produktionen står Atmo Film för.

– Unga killar är en grupp som man traditionellt inte talar till, trots att det är ofta dom som förväntas plocka fram kondomen. Det vill vi ändra på med den här informationsinsatsen, säger Karin Rågsjö, ansvarig på Smittskyddsinstitutet, som ligger bakom informationsinsatsen.

Arbetsgruppen Le Bureau:

Johanna Jöhncke, Amanda Bermheden, Gustaf Sehlstedt, Arvid Nittve, Emma Eriksson, Fredrik Hökerberg-Sandholm, Claes Kjellström.

Blanca Sjöstedt

Ämnen i artikeln:

Le Bureau

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.