Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lebowski rekryterar ny vd

Publicerad: 5 december 2013, 09:47

Bilden från vänster: Daniel Bergkvist, Copywriter David Zika, Art Director Uffe Wickberg, Art Director Erik Stenbeck, VD/Strategic Director

Foto: Pressbild

Lebowski reklambyrå i Örebro värvar Erik Stenbeck som ny vd.


Erik Stenbeck har arbetat med kommunikation, varumärkesfrågor och affärsutveckling i tjugo år, bland annat på NPP reklambyrå i just Örebro:

– Det är uppfriskande att börja på en reklambyrå som Lebowski som har all sin uppmärksamhet på idé och strategi och den historia som skall berättas. Idag är det generellt sett alldeles för mycket slentrianmässigt kanalfokus hos många reklambyråer, säger nye vd:n i ett pressmeddelande.

Uffe Wickberg, Art Director:

– Att behärska kanaler och att kommunicera över gränserna är vår vardag, men många kanaler gör också att det idag är viktigare än någonsin tidigare berätta en tydlig historia i dem. Idag kan vem som helst bli budbärare för mitt varumärke i valfri kanal, vad jag som avsändare vill att de skall säga där måste vara mitt absoluta fokus.

Från att ha arbetat nästan uteslutande nationellt och med internationella kampanjer kommer nu Lebowski fokusera mer på den lokala marknaden.

– Vi bor i Örebro så det är ett naturligt steg för oss. Här i regionen finns det flera spännande potentiella kunder och massor att göra med hjälp av smart kreativ reklam. Vi siktar på att vara 15 personer inom två år. Det skall bli kul att ta plats och skjuta in ny energi och ny kunskap här, kommenterar Uffe Wickberg.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.