Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ledningsbyte på McCann

Publicerad: 19 februari 2013, 10:42

Fredrik Westerman, Johan Nilsson och Matias Palm-Jensen.

McCann får ny ledning. Fredrik Westerman blir ny koncernchef och Johan Nilsson blir ECD. Nuvarande koncernchefen Robert Bryhn lämnar byrån.


Ämnen i artikeln:

McCann

McCann Worldgroup Sveriges nya koncernchef är Fredrik Westerman. Han kommer närmast från Visa, där han senaste åren var vd för verksamheterna i Norden och Baltikum. Han har också varit på SEB Kort, Eurocard och Diners Club.

Johan Nilsson är ny executive creative director och byråledare. Han kommer från JJP/Isobar, och har en bakgrund som copywriter/ECD på Lowe Brindfors. Andra byråer han har varit på är F&B, Garbergs och TBWA.  

– Jag är både glad och stolt över att idag kunna berätta om positiva förändringar som sker på McCann i Sverige. I Johan får vi en erfaren och duktig kreativ ledare som ska leda och driva den kreativa utvecklingen på McCann. Och med Fredrik sätter vi ett ökat fokus på kundperspektivet i allt det vi gör, kommenterar Matias Palm-Jensen, Nordic Chairman för McCann Worldgroup.

Om Robert Bryhns sorti säger han:
– Jag vill även rikta ett stort tack till Robert Bryhn för hans stora insats, lojalitet och tid på McCann. Robert har blivit erbjuden att stanna inom McCann, men han väljer att gå vidare efter nästan fyra år i koncernen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

McCann

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.