Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Legendar plåtar Izabella Scorupco för KappAhl

Publicerad: 6 oktober 2014, 08:59

Terry O´Neill har foton på gallerier världen över och har fotograferat legendarer som The Beatles, och Frank Sinatra, men även moderna stjärnor som Kate Moss och Madonna. Han är nu aktuell för KappAhl-kampanjen "Wear it like a star" med skådespelaren och modellen Izabella Scorupco.


Det är dock inte första gången han jobbar med henne, utan han har fotograferat henne som "Bondbrud".

- Det lät som ett mycket roligt jobb, Izabella är en fantastisk person att fotografera, säger Terry O'Neill i en kommentar.

Hela KappAhl-kampanjen hämtar inspiration från Terry O´Neills karriär med ikoniska porträtt.

Izabella Scorupco sjunger också för första gången på flera år –hon sjunger KappAhls signaturmelodi "Hey, I like your style".

KappAhl menar att kollektionen "Wear it like a star" adderar Hollywoodglamour till kundernas garderob – kollektionen har detaljer som alltifrån broderade och fransförsedda jackor till plisserade kjolar och eleganta långklänningar.

Färgerna går i nattsvart, guld och glitter.

- Vi ser fram emot en glamourös höst med en stjärna både framför och bakom kameran, det är ett helt nytt sätt för oss att arbeta på, säger Joakim Holmstrand, marknadsdirektör på KappAhl i en kommentar.

Kampanjen inleds den 7 oktober.

Izabella Scorupco är också aktuell som frontfigur för Smarteyes.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.