Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lidls nya giv: bjuder in till pop up-bankett

Publicerad: 2 december 2015, 13:54

Titti Qvarnström, köksmästare på Bloom in the Park i Malmö, leder matlagningen under Lidls pop up-bankett.

Lidls förra pop up-restaurang "Dill" på hipstertäta Söder i Stockholm blev snabbt fullbokad. Nu intar lågpriskedjan Globen för att bjuda 1300 gäster på finmat till "fint pris".


Ämnen i artikeln:

LidlCaroline Forsshéll

"Le Bon" heter Lidls "pop up-bankett" som hålls den 10 december i Annexet, Globen i Stockholm. Idén är som förra gången, med pop up-restaurangen Dill, att marknadsföra Lidl som en livsmedelskedja som förutom låga priser också står för hög kvalitet.

– Vi gör Le Bon-banketten för att visa att vår mat håller så hög kvalitet att den går utmärkt att använda när man bjuder familj, vänner och släktingar på middag vid fest och högtider. Det här blir något av ett eldprov, men vi är övertygade om våra råvarors kvalitet, säger Caroline Forsshéll, kommunikationschef på Lidl i en kommentar.

– Vår första pop up-restaurang Dill pågick i tre veckor och sålde slut på nitton minuter. Le Bon är endast för en kväll, så det gäller att skynda sig innan biljetterna tar slut. Det kommer att bli en minnesvärd kväll.

För maten till de 1300 gästerna står Michelinkocken Titti Qvarnström som leder en stab på 50 kockar och 260 servitörer. Försäljningen av kuverten öppnade i dag och kostar 395 kronor. Intäkterna går till Barncancerfonden.

Vi gör LE BON-banketten för att visa att vår mat håller så hög kvalitet att den går utmärkt att använda när man bjuder familj, vänner och släktingar på middag vid fest och högtider. Det här blir något av ett eldprov, men vi är övertygade om våra råvarors kvalitet, fortsätter Caroline Forsshéll.

Mika Wallgren

Ämnen i artikeln:

LidlCaroline Forsshéll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.