Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Linda Nyberg anlitar reklambyrå

Publicerad: 28 februari 2012, 09:16

Linda Nyberg.

Foto: Pressbild.

Tidigare tv-profilen Linda Nyberg bytte bransch. Sedan i höstas är hon pr- och kommunikationsdirektör på medicinteknikföretaget Bactiguard. Nu har hon valt en reklambyrå.


Ämnen i artikeln:

RodolfoLinda Nyberg

Bactiguard är ett svenskt bolag som tillverkar och exporterar ett patenterat ytskikt för infektionskänsliga produkter.

I september 2011 rapporterade Resume.se om hennes jobbyte. Hon berättade att hennes cancersjuka mamma hade fått en infektion på sjukhuset på grund utav multiresistenta bakterier. Det var så Linda Nyberg fick nys om företaget som sedan anställde henne.

För att bygga Bactiguards varumärke och kommunikation starkare har Linda Nyberg nu valt reklambyrån Rodolfo som samarbetar med psykologer från Psykologifabriken. Det ska ha avgjort valet att byrå:

– Rodolfo har ett väldigt intressant kommunikationstänk och arbetssätt. Bland annat deras samarbete med psykologer för att tillsammans med dem skapa en djupare målgruppsförståelse. Detta i kombination med att de förstod Bactiguards utmaningar på ett bra sätt avgjorde valet, säger Linda Nyberg i ett pressmeddelande.

Resume.se har försökt nå Linda Nyberg för vidare information men har inte kunnat nå henne.

Erika Siljendal

Ämnen i artikeln:

RodolfoLinda Nyberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.