Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lindex egna visar säsongens underkläder

Publicerad: 5 maj 2015, 07:29

Foto: Lindex

Den sjätte maj lanserar Lindex vårens underklädeskampanj Bra-volution forever. Klädbutiken upprepar det framgångsrika konceptet med sina egna medarbetare som modeller.


Ämnen i artikeln:

Lindex

– Det händer mycket spännande med bh-trenderna just nu. Vi ser en tydlig trend mot en naturligare siluett. Den ovadderade bh:n liksom bh utan båge tror jag blir två av vårens favoriter, säger Inger Lundqvist, Design- och inköpschef för Lindex underkläder.

Såväl kampanjen som den nya kollektionen kommer att finnas i samtliga Lindexbutiker och online. Vårens underkläder går i lugna, neutrala färger och nya funktionella detaljer har adderats. Inger Lundqvist fortsätter:

–Dessutom ser vi många nya detaljer på vårens bh:ar. Det är alla spännande skärningar på klänningar och överdelar som stärker behovet av en bh som har exempelvis flexibla axelband eller fokus på vackra ryggdetaljer.

Våren 2014 lanserade Lindex ett nytt sätt att presentera underkläder på och använde då för första gången sina egna medarbetare som modeller. Kampanjen fick stor uppmärksamhet när det nu var dags igen var intresset bland Lindex anställda stort.

–Vi höll till i Spring Studios i London med ett fantastiskt team av hår och make-up artister, stylister, en härlig creative director och en otroligt duktig fotograf som tillsammans med ett helt gäng från Lindex fick oss att känna oss fantastiskt omhändertagna, säger Maria Sundqvist, Butikschef i Lindex butik i Luleå.

Se filmen på här:

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Lindex

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.