Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lindex modelljakt klar – medarbetare i bh

Publicerad: 22 april 2014, 08:43

Svenska Lindex-medarbetaren Johanna.

Tidigare i vår sökte Lindex modeller bland sina egna medarbetare till underklädeskampanjen Bra-volution. Nu de fem modellplatserna tillsatta, bland annat med svenska inköparen Johanna.


Ämnen i artikeln:

Lindex

Av över 100 sökanden tog sig 45 kvinnor ur personalen vidare till casting i Stockholm. Därefter valdes fem ut som fick följa med till Spring Studios i London för fotografering.  

– Först var tjejerna ganska nervösa, men så fort de stod framför kameran blommade de ut och lyste. De ser alla fantastiska ut, säger Mooks Hanifiah, cd på Wednesday, i ett pressmeddelande.  

Enligt Kaisa Lyckdal, pr-chef på Lindex är kampanjen ett led i att klädkedjan sett över och gjort om passformen på sina bh:ar.

– Eftersom alla våra medarbetare har hittat sina favoriter kommer dom att kunna inspirera alla våra kunderna att göra det. Det var tanken med kampanjen, säger hon till Resumé.  

Under vecka 19-20 kommer bilderna synas i en internationell kampanj i print, utomhus, butiker och online.  

Kampanjen kommer att gå ibland annat Sverige, Norge, Finland, Ryssland, Baltikum, Island, Kroatien, Bosnien och Saudiarabien.  

Lindex-modellerna:
Johanna, inköpare, Göteborg, Sweden
Rikke, säljassistent, Oslo, Norge
Rebecca, controller, huvudkontoret, Norge
Petra, säljassistent, Bratislava, Slovakien
Sigita, butikschef, Vilnius, Litauen

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lindex

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.