Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Lindrar bostadsångest – i direktsändning

Publicerad: 7 maj 2012, 10:34

Nu kan du få din bostadsångest lindrad – av ett radioprogram. "Bostadspsykologen" heter radiosändningen som kommer sändas live via SBAB:s specialbanner på Hemnet.
Bakom konceptet står CP+B Europe.


Ämnen i artikeln:

SBABCP+B Europe

Le Bureau är SBAB:s ramavtalsbyrå men CP+B har fått i uppdrag att göra det digitala extraprojeket "Bostadspsykologen" ett samarbete mellan SBAB och Hemnet.

– Tanken är att våra bolåneexperter tillsammans med programledaren ska ge svar på Hemnetsbesökarnas frågor, och på så sett lindra en del av deras borelaterade ångest, säger Martin Ödman som är SBAB:s anvarige för interaktiva medier.

I programmet, som leds av P3:s och SVT:s Sonja
Schwarzenberger, kommer förutom bolånefrågor även husliga saker som ”homestyling, mexitegel och krypgrunder” att behandlas. Studion gästas av en psykolog som forskat i köpbenägenhet och pengars värde. Det blir även krönikor av Klara Zimmergren och bloggare.

”Bostadspsykologen” kommer att sändas fredagen den 11/5 från klockan 14 och ett par timmar framåt och efter sändningen kommer klippen att finnas tillgängliga i ett podarkiv på bostadspsykologen.se.

Kokokaka producerar programmet.

Beställare SBAB: Martin
Ödman, Ansvarig interaktiva medier.

Arbetsgrupp
CP+B:
Gustav Martner (Executive Creative Director), Per Rundgren (Operativ
Projektledare / Creative Technology Director), Ulrika Good (Senior
Copywriter), Mattias Nordenham (Designer), Cecilia Svärd (Operativ
Projektledare)

Arbetsgrupp Kokokaka:
Team Kokokaka

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

SBABCP+B Europe

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.