Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Linkedins första tv-reklam

Publicerad: 25 februari 2016, 08:49

Linkedin höjer sig själva till skyarna i ny kampanj.

Foto: Skärmdump

I sin första reklamfilm någonsin tar sig Lindkedin hela vägen till rymden. Filmen ska visas för första gången under oscarsgalan, men har redan fått stor uppmärksamhet.


Ämnen i artikeln:

LinkedinReklam

Alla kan nå sin fulla potential. Det är budskapet som Linkedin vill förmedla i sin högtflygande reklam enligt Adage.com. Kampanjen ”You’re closer than you think” utspelar sig i rymden, en blinkning till Nasa som nyligen använt Linkedin för att rekrytera astronauter. Linkedin upptäckte i samband med rekryteringskampanjen att de hade tre miljoner användare som var kvalificerade för tjänsterna.

–Vi såg astronauten som en universiell symbol för drömjobbet och att förankra kampanjen kring den storyn ger kampanjen liv, säger Nick Bartle, vp marketing på Linkedin till Adage.

Filmen är en del i en större kampanj som kommer att rullas ut under våren med start under Oscarsgalan den 28 februari då filmen, som producerats av BBDO, har premiär.

Ämnen i artikeln:

LinkedinReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.